Σταφιδοελιές Κρήτης σε άλμη. Οι Ελιές αυτές είναι καρποί αιωνόβιων δέντρων ξεχωριστής ποικιλίας οι οποίες συλλέγονται μια μια μετά την ωρίμανση τους...
MOREΗ πάστα ελιές διατηρείται για πολύ καιρό στο ψυγείο, σε μικρά βαζάκια, γεμισμένα μέχρι επάνω με ελαιόλαδο. Το λάδι «σφραγίζει» την πάστα, χωρίς να επιτρέπει να περνά αέρας για να την αλλοιώσει και να μουχλιάσει...
MOREΣτην ιδιαίτερη Κρήτη και συγκεκριμένα στην μεγαλύτερη πεδιάδα της, την Μεσσαρά, γνώριμη για τις ιδιαίτερες καλλιέργειες Ελιάς, με παραμέτρους να συντελούν την δημιουργία ενός ειδικού μικροκλίματος στην ανάπτυξη της Ελαιοκαλλιέργεια...
MOREΛιαστή ντομάτα. Σειρά έχει η λιαστή ντομάτα μία παλιά πρακτική που πλέον διακοσμεί τα καλύτερα "πιάτα" ή αλλιώς τα gourmet και όχι μόνο...συνοδεύει άριστα τις σαλάτες, τα σάντουιτς και παραδοσιακά εδέσματα...
MORE